فتاح: صنعت تایرسازی از واردات دوده بی‌نیاز شد-راهبرد معاصر
پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی درپی درگذشت حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا پیام تسلیت رهبری در پی ترور قاضی رازینی و مقیسه رونمایی از شهر شناوری نیروی دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی  واکنش فرماندار «صحنه» به پرواز ۲ جنگنده: رزمایش کشوری بوده است واکنش پزشکیان به ترور قاضی مقیسه و رازینی برگزاری نشست سرا قوا به میزبانی رئیس جمهور جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت

فتاح: صنعت تایرسازی از واردات دوده بی‌نیاز شد

فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم افتتاح سومین خط تولید دوده سخت در شرکت صنعتی دوده فام گفت: صنعت تایرسازی از واردات دوده به همت بنیاد مستضعفان‌ بی نیاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 02
کد خبر: ۱۰۰۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر امروز سومین خط تولید دوده سخت در شرکت صنعتی دوده فام با حضور سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، معاون استاندار خوزستان و تعدادی از مسولان استانی افتتاح شد.

با افتتاح این خط که ظرفیت تولیدی بالغ بر 20 هزار تن دوده سخت را در سال دارد، شرکت صنعتی دوده فام، به بزرگترین تولیدکننده دوده صنعتی در کشور تبدیل شد و صنعت تایرسازی ایران از واردات دوده به عنوان مهمترین ماده اولیه تولید لاستیک، بی نیاز می شود.

این خط تولید که به همت متخصصان ایرانی طراحی و راه اندازی شده است، در شرایطی افتتاح شد که با توجه به داخلی سازی و توان مهندسان کشور، از خروج 5.8 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری شد.

‌با افتتاح این خط تولید، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای 465 نیروی کار و متخصص فراهم شده و ارزآوری حاصل از صادرات دوده صنعتی به کشورهای اروپایی، افریقایی و آسیایی به حدود 30 میلیون یورو در سال می رسد.

بی‌نیاز شدن صنعت تایرسازی از واردات دوده به همت بنیاد مستضعفان‌

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه افتتاح سومین خط تولید دوده در شرکت صنعتی دوده فام دزفول، از بی نیاز شدن صنعت تایرسازی کشور از واردات با اضافه شدن 20 هزار تُن تولید دوده در سال در این خط تولید، از درخواست 19 کشور جهان برای واردات دوده از ایران خبر داد.

فتاح در حاشیه افتتاح خط سوم تولید دوده در شرکت صنعتی دوده فام دزفول در جمع خبرنگاران با اشاره به بهره برداری از این خط که با همت متخصصان و جوانان کشور به انجام رسید، اظهار کرد: امروز با افتخار در شهر سرافراز و شهید پرور دزفول حاضر شدیم و خوشحالیم امروز موفق شدیم با همت جوانان و مهندسان ایرانی، به بخشی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب در اعتماد به جوانان، کار جهادی و انقلابی و تلاش برای خودکفایی کشور، عمل کردیم.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: خط 3 تولید در این مجموعه در شرایطی به بهره برداری رسید که خط یک و 2 این شرکت، تقریبا به صورت 100 درصدی توسط خارجی ها طراحی و ساخته شده بود ولی امروز خوشبختانه 75 درصد خط 3 این مجموعه به دست نخبگان و کارگران ایرانی طراحی، ساخته و نصب شده است.

وی با بیان اینکه «دوده» یک ماده استراتژیک برای صنعت کشور و صنایعی همچون تایرسازی، لاستیک سازی و ... است، گفت: با افتتاح این خط، 20 هزار تن به ظرفیت سالانه تولید این مجموعه اضافه شد و با این میزان تولید، صنعت تایرسازی کشور از واردات دوده بی نیاز می شود.

فتاح با اشاره به اینکه اولویت اصلی، تامین نیاز داخل است افزود: با اضافه شدن این ظرفیت به تولید دوده کشور، نیاز داخل تامین می شود و مازاد تولید نیز در صورت اخذ مجوزهای لازم، صادر خواهد شد چراکه هم اکنون 19 کشور در شرق آسیا، اروپا و اقصی نقاط جهان، خواستار تامین بخشی از نیازهای خود با استفاده از تولیدات این شرکت هستند.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه ماده و خوراک اولیه این کارخانه کاملا داخلی است گفت: ماده اولیه این مجموعه، پسماندهای شرکت‌های پتروشیمی و شرکت های پالایش قطران زغال سنگ است و با توجه به اینکه این مجموعه، هیچ پسماندی ندارد، افزایش تولید در این شرکت، کمک شایانی به موضوع محیط زیست می کند.

به گفته فتاح این شرکت با اخذ مجوزهای محیط زیستی توانسته به بالاترین استانداردهای جهانی که متاثر از تکنولوژی بالای خطوط تولیدی آن است، دست یابد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه برای طراحی، ساخت و راه اندازی این خط مبلغ 230 میلیارد تومان از منابع داخلی بنیاد هزینه شده است افزود: برآورد زمانی طراحی، ساخت و اجرای این خط، 18 ماه بود که خوشبختانه با همت جوانان و اقدام جهادی متخصصان، این خط طی مدت 9 ماه به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به بکارگیری نیروهای بومی در این شرکت گفت: اغلب کارگران و متخصصان این مجموعه از نیروهای بومی هستند و با اضافه شدن خط سوم تولید به این شرکت، اشتغالزایی مستقیم برای 65 نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم برای تعداد قابل توجهی از نیروهای بومی دزفول و خوزستان ایجاد می کند.

به گفته فتاح، منافع حاصل از صادرات برای این شرکت که جزو شرکت های بورسی بنیاد مستضعفان است، مستقیما به مردم و سهامداران خرد خواهد رسید.

رئیس بنیاد مستضعفان در پایان با تاکید بر اهمیت استان خوزستان برای بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان برای احداث بیمارستان آبادان که به زودی افتتاح می شود 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده و ما با توجه به مشکلات انرژی و برق در تابستان امسال، تمام ظرفیت نیروگاه های در اختیارمان در خرمشهر و اهواز را برای حل مشکل به کار گرفتیم و در موضوع آب غیزانیه نیز سعی کردیم با اختصاص منابع مالی، کمک حال مردم باشیم و این خدمتگزاری به مردم خوزستان، افتخار ما است.

سید احمد آوایی نماینده مردم دزفول نیز با تقدیر از تلاش های بنیاد مستضعفان در عمل به وعده های داده شده گفت: امروز خوشحالیم که شاهد عمل به وعده رئیس بنیاد مستضعفان هستیم که در دی ماه سال گذشته قول دادند تا خط سوم تولید در این مجموعه طراحی و ساخته شود و انشالله امیدواریم با همت جهادی ایشان و همکارانشان، خط چهارم تولیدی این شرکت نیز به زودی احداث شود./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار